Тиждень початкових класів

2017-11-20

/Files/photogallery/834/Початкові3.JPG

У 2017 навчальному році з 13 по 17 листопада проходив тиждень початкових класів.. У нашій школі він проходив під девізом: Кожній дитині – світло знань,

Кожній дитині – можливість творити,

Віру у сили свої без вагань –

Радість у цьому світі жити!

І Україна наш рідний край

Будемо завжди ми її любити!!”.

У проведенні тижня активну участь взяли молодші школярі 1 – 4 класів. Головна організаторська роль належала учителям. Їх ентузіазм, творчий підхід допомогли зробити цей тиждень справжнім улюбленим святом як для дітей, так і для дорослих. Цікаво, весело та пізнавально для молодших школярів пройшов Тиждень початкових класів.

Конкурси, ігри, змагання, цікаві вікторини, виставки дитячих робіт розвивали творчість школярів, вчили бути спостережливими, кмітливими та креативними. А головне, що учні яскраво виявили свої патріотичні почуття до неньки України, показали всю свою любов і повагу до нашого рідноо краю, розкрили красу мелодійної мови, та щирість української пісні.

Кожен день проходив під певним гаслом:

• понеділок – урочиста лінійка відкриття Тижня початкових класів, “День моєї країни!”

• вівторок – “День української мови!”

• середа –“ День мистецтва!”

• четвер –“День спорту!”

• п’ятниця – підсумковий день “Ми, діти твої, Україно!”

Протягом тижня кожен учитель доцільно і важливо показував дітям, що він вірить у їхні сили, разом з ними радіє успіхові кожного. І виховали в дітей розуміння того, що у всьому світі кожен знає є Батьківщина лиш одна, і в нас вона одна – єдина – наша рідна Україна!

Школа – це велика родина. Діти в родині – це, поза сумнівом, щастя. А коли ці діти ще й талановиті, то це щастя, помножене на їх кількість.

А Тиждень початкових класів став яскравою сторінкою нашої шкільної родини.

Кiлькiсть переглядiв: 465

Коментарi